Vinul Pinot Noir Vinul Cavalerului 2016 provine din struguri culesi manual din plantatiile SERVE din Ceptura, infiintate intre 2000 si 2003, cu o productie de sub 10 t/ha.

Vinificatia a avut loc la temperatura de 25-27 grade Celsius, in vase de 300 hl, timp de 10 zile, cu recircularea mustului. A urmat fermentatia malolactica si maturarea in vase de inox.

Tipic pentru un Pinot Noir, acest vin are o culoare rosu rubiniu, stralucitoare, un miros de cirese si fructe rosii de padure: zmeura ,coacaza rosie.

Gustul elegant cu note de zmeura si visine, este sustinut de tanini fini si de o aciditate placuta ce confera prospetime vinului.

Greutate1 kg
An de recoltă: 2015

Soiul de struguri: Pinot Noir
Podgoria: Dealurile Munteniei, IG 

Miros: cirese, zmeura, coacaze rosii

 

Gust: elegant cu note de zmeura si visine este sustinut de tanini fini
Cu ce meniu se serveşte: pizza, preparate din carne alba, rata, miel, mezeluri crude, brânza de capra

Temperatura de servire: 12-14°C

EASTER SALE
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 4 lei
4lei
4
lei
Acasa » Produse » S.E.R.V.E. » Vinul Cavalerului Pinot Noir 0.75L

Vinul Cavalerului Pinot Noir 0.75L

750ml

29,00 lei 24,17 lei

Vinul Pinot Noir Vinul Cavalerului 2016 provine din struguri culesi manual din plantatiile SERVE din Ceptura, infiintate intre 2000 si 2003, cu o productie de sub 10 t/ha.

Vinificatia a avut loc la temperatura de 25-27 grade Celsius, in vase de 300 hl, timp de 10 zile, cu recircularea mustului. A urmat fermentatia malolactica si maturarea in vase de inox.

Tipic pentru un Pinot Noir, acest vin are o culoare rosu rubiniu, stralucitoare, un miros de cirese si fructe rosii de padure: zmeura ,coacaza rosie.

Gustul elegant cu note de zmeura si visine, este sustinut de tanini fini si de o aciditate placuta ce confera prospetime vinului.

Greutate1 kg
An de recoltă: 2015

Soiul de struguri: Pinot Noir
Podgoria: Dealurile Munteniei, IG 

Miros: cirese, zmeura, coacaze rosii

 

Gust: elegant cu note de zmeura si visine este sustinut de tanini fini
Cu ce meniu se serveşte: pizza, preparate din carne alba, rata, miel, mezeluri crude, brânza de capra

Temperatura de servire: 12-14°C