Vinul Pinot Noir Vinul Cavalerului 2016 provine din struguri culesi manual din plantatiile SERVE din Ceptura, infiintate intre 2000 si 2003, cu o productie de sub 10 t/ha.

Vinificatia a avut loc la temperatura de 25-27 grade Celsius, in vase de 300 hl, timp de 10 zile, cu recircularea mustului. A urmat fermentatia malolactica si maturarea in vase de inox.

Tipic pentru un Pinot Noir, acest vin are o culoare rosu rubiniu, stralucitoare, un miros de cirese si fructe rosii de padure: zmeura ,coacaza rosie.

Gustul elegant cu note de zmeura si visine, este sustinut de tanini fini si de o aciditate placuta ce confera prospetime vinului.

Greutate 1 kg
An de recoltă: 2015
Soiul de struguri: Pinot Noir
Podgoria: Dealurile Munteniei, IG
Miros: cirese, zmeura, coacaze rosii
Gust: elegant cu note de zmeura si visine este sustinut de tanini fini
Cu ce meniu se serveşte: pizza, preparate din carne alba, rata, miel, mezeluri crude, brânza de capra
Temperatura de servire: 12-14°C

Acasa / S.E.R.V.E. / Vinul Cavalerului / SERVE Vin Rosu Vinul Cavalerului Pinot Noir 0.75L

SERVE Vin Rosu Vinul Cavalerului Pinot Noir 0.75L

750ml

PRP*: 24,17 lei

Vinul Pinot Noir Vinul Cavalerului 2016 provine din struguri culesi manual din plantatiile SERVE din Ceptura, infiintate intre 2000 si 2003, cu o productie de sub 10 t/ha.

Vinificatia a avut loc la temperatura de 25-27 grade Celsius, in vase de 300 hl, timp de 10 zile, cu recircularea mustului. A urmat fermentatia malolactica si maturarea in vase de inox.

Tipic pentru un Pinot Noir, acest vin are o culoare rosu rubiniu, stralucitoare, un miros de cirese si fructe rosii de padure: zmeura ,coacaza rosie.

Gustul elegant cu note de zmeura si visine, este sustinut de tanini fini si de o aciditate placuta ce confera prospetime vinului.

Greutate 1 kg
An de recoltă: 2015
Soiul de struguri: Pinot Noir
Podgoria: Dealurile Munteniei, IG
Miros: cirese, zmeura, coacaze rosii
Gust: elegant cu note de zmeura si visine este sustinut de tanini fini
Cu ce meniu se serveşte: pizza, preparate din carne alba, rata, miel, mezeluri crude, brânza de capra
Temperatura de servire: 12-14°C