Cricova Traminer Vin spumant alb demisec

Premii:
• „Prodexpo”, Moscova, 2014.
Varietate: 100 % Traminer
Organizarea plantației: Plantațiile din Sudul și Centrul Republicii Moldova.
Metoda de vinificație: Vinul materie primă pentru spumantul „Cricova” este produs din struguri de soi Traminer culeși manual, când capătă o maturitate deplină. Acesta, alături de licoarea de rezervor și maiaua de levuri selecționate, în amestec, sunt supuse procesului de fermentare secundară în vase speciale de presiune.

Gastronomie: Aluat vârstos cu fructe, clătite cu dulceață și nuci, carne alba.
Note de degustare: Este un spumant elegant, distins printr-o frumoasă perlare în pocal și o culoarea strălucitoare de aur galben. Nasul este floral intensiv, cu nuanțe de trandafir. La prima degustare, este amplu și proaspăt, cu nuanțe specifice de soi și aciditate bine integrată.

Greutate 1 kg
Alcool: min. 10,5
Zahăr: 33,0 – 50,0
Aciditate: min. 5,0
Temperatura recomandată de servire: 4 – 6 °C

Acasa / Vin Spumant / Vin Spumant Cricova / CRICOVA Traminer Spumant alb demisec 0.75L

CRICOVA Traminer Spumant alb demisec 0.75L

750ml
10,5% vol.

22,88 lei

Cricova Traminer Vin spumant alb demisec

Premii:
• „Prodexpo”, Moscova, 2014.
Varietate: 100 % Traminer
Organizarea plantației: Plantațiile din Sudul și Centrul Republicii Moldova.
Metoda de vinificație: Vinul materie primă pentru spumantul „Cricova” este produs din struguri de soi Traminer culeși manual, când capătă o maturitate deplină. Acesta, alături de licoarea de rezervor și maiaua de levuri selecționate, în amestec, sunt supuse procesului de fermentare secundară în vase speciale de presiune.

Gastronomie: Aluat vârstos cu fructe, clătite cu dulceață și nuci, carne alba.
Note de degustare: Este un spumant elegant, distins printr-o frumoasă perlare în pocal și o culoarea strălucitoare de aur galben. Nasul este floral intensiv, cu nuanțe de trandafir. La prima degustare, este amplu și proaspăt, cu nuanțe specifice de soi și aciditate bine integrată.

Greutate 1 kg
Alcool: min. 10,5
Zahăr: 33,0 – 50,0
Aciditate: min. 5,0
Temperatura recomandată de servire: 4 – 6 °C