Terra Romana Fetească Neagră adună în esența sa emoții ce cu greu pot fi descrise în cuvinte. Gustul aparte este conferit de aroma complexă de fructe negre: prune coapte, mure și affine, iar mirosul este cel care îi oferă intensitate.
Terra Romana Fetească Neagră adună în esența sa emoții ce cu greu pot fi descrise în cuvinte. Gustul aparte este conferit de aroma complexă de fructe negre: prune coapte, mure și affine, iar mirosul este cel care îi oferă intensitate.
Greutate | 1 kg |
---|
Soiul de struguri: Feteasca Neagra
Podgoria: Dealu Mare, DOC CMD
Miros: Intens condimentat (piper negru), prună afumată, cu note de fructe roșii coapte și stafide.
Gust: Persistent, fructe negre : mure, afine, prune coapte - uscate, puternic dar elegant cu tanini fini și complecși.
Cu ce meniu se serveşte: Platou de brânzeturi maturate, Miel la cuptor, Gulaș austriac cu carne de vită
Potential de invechire: 8-10 ani
Temperatura de servire: 15-16°C
Podgoria: Dealu Mare, DOC CMD
Miros: Intens condimentat (piper negru), prună afumată, cu note de fructe roșii coapte și stafide.
Gust: Persistent, fructe negre : mure, afine, prune coapte - uscate, puternic dar elegant cu tanini fini și complecși.
Cu ce meniu se serveşte: Platou de brânzeturi maturate, Miel la cuptor, Gulaș austriac cu carne de vită
Potential de invechire: 8-10 ani
Temperatura de servire: 15-16°C