Strugurii sunt recoltaţi manual, atent selecţionaţi doar din parcelele cu expunere deosebită. Vinul este tras în barrique-uri de stejar franţuzesc , cu o perioadă de înnobilare a vinului prin maturare timp de 15-18 luni. Vizual: limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate. Olfactiv: intens şi elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură şi coacăze negre), vanilie, caramel, ciocolată şi condimente fine. Gustativ: sec, plin, textură consistentă, complex cu taninuri mature şi post-gust de lungă durată.

Se poate servi la preparate din carne roşie preparată la cuptor sau grătar, vânat mare, preparate tradiţionale româneşti pe baza de carne, brânzeturi maturate.

Greutate 1 kg
DENUMIRE DE ORIGINE: DOC-CMD Sâmbureşti – Bolovanu
CRAMA: vinul este produs la Crama Bolovanu – Vinarte
CLIMA: temperat-continentală de subtip Cfbx (Köppen)
SOL: brun, brun-luvic, regosol calcaric, preluvosol calcic, pietrişuri aluvionare
SOI: Cabernet Sauvignon 100%.
ALCOOL: 13,50% vol. Temperatura recomandata 16-18 °C

Acasa / Vinarte / Vin Soare / Vinarte Soare Vin Rosu Cabernet Sauvignon 0.75L

Vinarte Soare Vin Rosu Cabernet Sauvignon 0.75L

750 ml
alc. 13.5%

PRP*: 108,00 lei

Strugurii sunt recoltaţi manual, atent selecţionaţi doar din parcelele cu expunere deosebită. Vinul este tras în barrique-uri de stejar franţuzesc , cu o perioadă de înnobilare a vinului prin maturare timp de 15-18 luni. Vizual: limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate. Olfactiv: intens şi elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură şi coacăze negre), vanilie, caramel, ciocolată şi condimente fine. Gustativ: sec, plin, textură consistentă, complex cu taninuri mature şi post-gust de lungă durată.

Se poate servi la preparate din carne roşie preparată la cuptor sau grătar, vânat mare, preparate tradiţionale româneşti pe baza de carne, brânzeturi maturate.

Greutate 1 kg
DENUMIRE DE ORIGINE: DOC-CMD Sâmbureşti – Bolovanu
CRAMA: vinul este produs la Crama Bolovanu – Vinarte
CLIMA: temperat-continentală de subtip Cfbx (Köppen)
SOL: brun, brun-luvic, regosol calcaric, preluvosol calcic, pietrişuri aluvionare
SOI: Cabernet Sauvignon 100%.
ALCOOL: 13,50% vol. Temperatura recomandata 16-18 °C