Recoltați manual şi foarte atent, strugurii atacaţi de mucegaiul nobil Botrytis Cinerea au fost desciorchinaţi fără să fie zdrobiţi după care s-au presat boabele întregi, mustul rezultat a fost însămânţat cu levuri selecţionate şi a fermentat pentru o perioadă în cisterne de mici capacitaţi cu temperatura controlată automatizat la circa 17°C, după care a fost finalizată fermentaţia în barrique-uri de stejar francez. După desăvârşirea fermentaţiei alcoolice, vinul a fost înnobilat timp de 60 luni în barrique-uri de stejar francez cu diferite grade de prăjire. Vinul este limpede strălucitor cu o culoare galben aurie, eventuale depuneri sunt normale în condiţiile în care vinul nu a fost filtrat. Olfactiv: este intens cu un buchet floral împletit cu arome de fructe uscate, note de caramel, miere de albine şi flori de tei. Gustativ: este plin şi savuros, onctuos, cu corp şi textură complexă ce îl fac lung şi plăcut. Vinul are potential de invechire de minim 15 ani.
Se poate servi cu foie gras, deserturi sau cu brânzeturi puternic aromate