Particularitati de vinificatie:

Strugurii sunt culesi la maturitatea lor completa, mai apoi fiind zdrobiti si pusi în presa. Doar mustul obtinut liber a fost folosit pentru acest vin. Fiecare soi de struguri a fost fermentat separat, folosindu-se drojdii timp de 48 ore pentru a se conferi mai mult intensitate aromelor. Chardonnay-ul a fost fermentat în butoaie de stejar american pentru 1 an înainte sa fie amestecat cu Tămâioasa Românească.

Note de degustare:

Culoare galben pai intens, cu usoare reflexii verzui. Aroma de flori de câmp, cu note fructate de ananas. Gustul proaspat de caise, cu accente de fagure de miere, pune excelent în valoare vinul, oferindu-i o buna persistenta si o textura catifelata.

Asocieri cu preparate culinare:

Poate fi servit la preparate pe baza de pui, fructe de mare, brânzeturi si paste.

Temperatura ideala de servire: 13 – 14°C

Greutate 1 kg
Struguri: Chardonnay, Tămâioasă Românească
An de recoltă: 2017
Podgoria: Dealu Mare
Tip: sec - 4,37 g/l
Concentratie alcoolica: 13% vol. alc.
Treapta de calitate: DOC-CMD
Aciditate totala: 7,00 g/l

Acasa / Budureasca / Vin Origini / Budureasca Vin Alb Origini Oro Manisa 0.75L

Budureasca Vin Alb Origini Oro Manisa 0.75L

13% vol.

PRP*: 56,60 lei

Particularitati de vinificatie:

Strugurii sunt culesi la maturitatea lor completa, mai apoi fiind zdrobiti si pusi în presa. Doar mustul obtinut liber a fost folosit pentru acest vin. Fiecare soi de struguri a fost fermentat separat, folosindu-se drojdii timp de 48 ore pentru a se conferi mai mult intensitate aromelor. Chardonnay-ul a fost fermentat în butoaie de stejar american pentru 1 an înainte sa fie amestecat cu Tămâioasa Românească.

Note de degustare:

Culoare galben pai intens, cu usoare reflexii verzui. Aroma de flori de câmp, cu note fructate de ananas. Gustul proaspat de caise, cu accente de fagure de miere, pune excelent în valoare vinul, oferindu-i o buna persistenta si o textura catifelata.

Asocieri cu preparate culinare:

Poate fi servit la preparate pe baza de pui, fructe de mare, brânzeturi si paste.

Temperatura ideala de servire: 13 – 14°C

Greutate 1 kg
Struguri: Chardonnay, Tămâioasă Românească
An de recoltă: 2017
Podgoria: Dealu Mare
Tip: sec - 4,37 g/l
Concentratie alcoolica: 13% vol. alc.
Treapta de calitate: DOC-CMD
Aciditate totala: 7,00 g/l