Cabernet-Sauvignon, gama “Orașul Subteran”

Tipul vinului: vin de calitate selectat, roze sec.
Varietate: 100 % Cabernet–Sauvignon
Anul de recoltă: 2014
Organizarea plantației: Cricova dispunde de aproximativ 105 ha de plantații de Cabernet – Sauvignon, majoritatea în zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian), dar și în zona centrală (Codru) – 10.5 ha. Solul cernozion tipic, slab humifer și carbonatic.

Metoda de vinificație: Strugurii sunt culeși manual la maturitate deplină, se sortează minuțios, desciorchinează, macerarea are loc pe boștină pentru a extrage aroma și apoi sunt supuși procesului de vinificare. Fermentarea mustului are loc în vase de inox cu controlul temperaturii, timp de 14 zile.

Gastronomie: Carne albă, legume la grătăr, preparate din bucătăria asiatică.
Note de degustare: Cu o aciditate plăcută ce-i conferă prospețime, vinul este deliciul perfect al meselor uşoare din serile calde de vară. Este captivant și savuros, de o culoare ce variază de la nuanța foiței de ceapă trecând printr-un roz bej, somon auriu până la trandafiriu. Aromele de fructe roșii combinate cu gustul final, remanent lung și seducător, cu o ușoara senzație de cremos sunt atuurile acestui vin.

Greutate 1 kg
Alcool: 12,8%
Zahăr: 1,9
Aciditate: 5,3
Temperatura recomandată de servire: 10 – 12 °C.

Acasa / Shop / Vinuri / Romanesti / Vin Cricova / Cricova Vin Rose Sec Orasul Subteran 0.75L

Cricova Vin Rose Sec Orasul Subteran 0.75L

750ml
12,8% vol.

22,60 lei 21,47 lei

Cabernet-Sauvignon, gama “Orașul Subteran”

Tipul vinului: vin de calitate selectat, roze sec.
Varietate: 100 % Cabernet–Sauvignon
Anul de recoltă: 2014
Organizarea plantației: Cricova dispunde de aproximativ 105 ha de plantații de Cabernet – Sauvignon, majoritatea în zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian), dar și în zona centrală (Codru) – 10.5 ha. Solul cernozion tipic, slab humifer și carbonatic.

Metoda de vinificație: Strugurii sunt culeși manual la maturitate deplină, se sortează minuțios, desciorchinează, macerarea are loc pe boștină pentru a extrage aroma și apoi sunt supuși procesului de vinificare. Fermentarea mustului are loc în vase de inox cu controlul temperaturii, timp de 14 zile.

Gastronomie: Carne albă, legume la grătăr, preparate din bucătăria asiatică.
Note de degustare: Cu o aciditate plăcută ce-i conferă prospețime, vinul este deliciul perfect al meselor uşoare din serile calde de vară. Este captivant și savuros, de o culoare ce variază de la nuanța foiței de ceapă trecând printr-un roz bej, somon auriu până la trandafiriu. Aromele de fructe roșii combinate cu gustul final, remanent lung și seducător, cu o ușoara senzație de cremos sunt atuurile acestui vin.

Greutate 1 kg
Alcool: 12,8%
Zahăr: 1,9
Aciditate: 5,3
Temperatura recomandată de servire: 10 – 12 °C.