Cabernet-Sauvignon, gama “Orașul Subteran”

Tipul vinului: vin de calitate selectat, rosu sec.

Varietate: 100 % Cabernet – Sauvignon.

Anul de recoltă: 2013

Organizarea plantației: Cricova dispunde de aproximativ 105 ha de plantații de Cabernet – Sauvignon, majoritatea în zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian), dar și în zona centrală (Codru) – 10.5 ha. Solul cernozion tipic, slab humifer și carbonatic.

Metoda de vinificație: Strugurii sunt culeși manual la maturitate deplină, se sortează minuțios și apoi sunt supuși procesului de vinificare. Fermentarea mustuielii are loc la temperaturi de 26-36°C în vinificatoare speciale.

Gastronomie: Tocăniță din măruntaie, ostropel de iepure, carne roșie cu sos de piper verde.

Note de degustare – Voluptos, mătăsos, bogat în fructe negre, cu nuanțe de piper și nucușoară, vinul se distinge prin culoare roșie – rubinie, cu reflexii violacee și o delicată notă de grenă. Finețea buchetului cucerește pe termen lung și denotă clasă și rafinament. Are o aciditate relativ ridicată, corpulență medie și un gust final, remanent, relativ lung și condimentat.

Greutate 1 kg
Alcool: 12,9%

Zahăr: 3,0

Aciditate: 5,2

Temperatura recomandată de servire: 16 – 18 °C.

Acasa / Vinuri / Romanesti / Vin Cricova / Cricova Vin Rosu Sec Orasul Subteran Cabernet Sauvignon 0.75L

Cricova Vin Rosu Sec Orasul Subteran Cabernet Sauvignon 0.75L

750ml
12,9% vol.

21,47 lei

Cabernet-Sauvignon, gama “Orașul Subteran”

Tipul vinului: vin de calitate selectat, rosu sec.

Varietate: 100 % Cabernet – Sauvignon.

Anul de recoltă: 2013

Organizarea plantației: Cricova dispunde de aproximativ 105 ha de plantații de Cabernet – Sauvignon, majoritatea în zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian), dar și în zona centrală (Codru) – 10.5 ha. Solul cernozion tipic, slab humifer și carbonatic.

Metoda de vinificație: Strugurii sunt culeși manual la maturitate deplină, se sortează minuțios și apoi sunt supuși procesului de vinificare. Fermentarea mustuielii are loc la temperaturi de 26-36°C în vinificatoare speciale.

Gastronomie: Tocăniță din măruntaie, ostropel de iepure, carne roșie cu sos de piper verde.

Note de degustare – Voluptos, mătăsos, bogat în fructe negre, cu nuanțe de piper și nucușoară, vinul se distinge prin culoare roșie – rubinie, cu reflexii violacee și o delicată notă de grenă. Finețea buchetului cucerește pe termen lung și denotă clasă și rafinament. Are o aciditate relativ ridicată, corpulență medie și un gust final, remanent, relativ lung și condimentat.

Greutate 1 kg
Alcool: 12,9%

Zahăr: 3,0

Aciditate: 5,2

Temperatura recomandată de servire: 16 – 18 °C.