Realizat exclusiv din soiuri de struguri autentici romanesti recoltati manual.Dupa vinificare urmeaza o periodã de maturare de circa 2-6 luni, timpul de maturare în barrique fiind diferit de la un soi la altul. Intens şi foarte fructat, dominat de arome de cireşe negre, prune uscate, cuişoare şi fructe de pãdure, uşor condimentat. Gustativ: plin, cremos, puternic dar echilibrat, cu tanini rotunzi şi un final persistent. Intens şi foarte fructat, dominat de arome de cireşe negre, prune uscate, cuişoare şi fructe de pãdure, uşor condimentat.

Se poate servi cu filet mignon cu anghinare coapte şi sos amaretto, viţel la cuptor cu tortilla şi sos de vin roşu, cotlete de berbecuţ pe pat de couscous şi sos de mentã, mistreţ cu sos vânãtoresc şi cartofi.

Greutate 1 kg
DENUMIRE DE ORIGINE: D.O.C. – C.M.D. Mehedinţi – Stârmina
CRAMA: vinul este produs şi îmbuteliat la Crama Stârmina – Vinarte
CLIMA: temperat –continentalã cu influenţe mediteraneene
SOL: argiloiluvian cu sedimente din pietrişuri, nisipuri şi marne
SOI: Feteascã Neagrã, Negru de Drãgãşani, Novac.
ALCOOL: 13,50% vol. Temperatura recomandata 16-18 °C

Acasa / Vinarte / Vin Nedeea / Vinarte Nedeea Vin Roșu Feteasca Neagra , Novac , Negru De Dragasani 0.75L

Vinarte Nedeea Vin Roșu Feteasca Neagra , Novac , Negru De Dragasani 0.75L

750 ml
alc. 13,5%

PRP*: 37,60 lei

Realizat exclusiv din soiuri de struguri autentici romanesti recoltati manual.Dupa vinificare urmeaza o periodã de maturare de circa 2-6 luni, timpul de maturare în barrique fiind diferit de la un soi la altul. Intens şi foarte fructat, dominat de arome de cireşe negre, prune uscate, cuişoare şi fructe de pãdure, uşor condimentat. Gustativ: plin, cremos, puternic dar echilibrat, cu tanini rotunzi şi un final persistent. Intens şi foarte fructat, dominat de arome de cireşe negre, prune uscate, cuişoare şi fructe de pãdure, uşor condimentat.

Se poate servi cu filet mignon cu anghinare coapte şi sos amaretto, viţel la cuptor cu tortilla şi sos de vin roşu, cotlete de berbecuţ pe pat de couscous şi sos de mentã, mistreţ cu sos vânãtoresc şi cartofi.

Greutate 1 kg
DENUMIRE DE ORIGINE: D.O.C. – C.M.D. Mehedinţi – Stârmina
CRAMA: vinul este produs şi îmbuteliat la Crama Stârmina – Vinarte
CLIMA: temperat –continentalã cu influenţe mediteraneene
SOL: argiloiluvian cu sedimente din pietrişuri, nisipuri şi marne
SOI: Feteascã Neagrã, Negru de Drãgãşani, Novac.
ALCOOL: 13,50% vol. Temperatura recomandata 16-18 °C