Maturarea si invechirea vinarsurilor Miorita se face in butoaie de lemn de stejar, cu capacitati intre 450 si 600 litri, timp de peste 12 de ani. Acest proces confera distilatelor culoare si complexitate aromatica. Incredibila savoare in care regasim notele fructate de stafide si struguri supracopti îmbrăcate in mantie delicata de ciocolata amăruie sunt doar câteva cuvinte ce pot descrie savoarea inegalabila a acestui VINARS.
Maturarea si invechirea vinarsurilor Miorita se face in butoaie de lemn de stejar, cu capacitati intre 450 si 600 litri, timp de peste 12 de ani. Acest proces confera distilatelor culoare si complexitate aromatica. Incredibila savoare in care regasim notele fructate de stafide si struguri supracopti îmbrăcate in mantie delicata de ciocolata amăruie sunt doar câteva cuvinte ce pot descrie savoarea inegalabila a acestui VINARS.
Greutate | 1 kg |
---|
Alc. 40% vol.