Note de degustare : Galben pai,cu nuante lejere verzui, limpiditate foarte buna. Perlare fina, de persistenta medie, cu bule mici si cu un mousse (spuma) lejer la suprafata. Arome (florale) de salcam , mere verzi, cu usoare aspecte de paine prajita, elegante si fine. Aciditatea sustine intreg corpul si pastreaza intensitatea aromatica, note reconfortante,usor citrice, ce marcheaza prospetimea, prezentand un postgust echilibrat si lung.

Recomandam acest vin cu : Branzeturi semitari si tari, Salata Caesar, Preparate la cuptor cu sosuri si reductii, Rulada de pui si curcan, Peste de mare adancime (calcan), Crustacee (rac,langustina,homar), Sushi, Bucatarie asiatica, Salate cu peste, Preparate la gratar cu vitel,curcan,rata,deserturi cu mango, piersici, caise.

Temperatura de servire/consum: 5 / 7 ° C

Greutate 1 kg
Soiuri: Chardonnay
Volum alcool: 11 %
Metoda: Charmat (fermentarea a doua in cisterne de inox)
Clasificare/zahar: Brut (12 gr zahar/l)

Acasa / Vin Spumant / Vin Domeniile Recas / Domeniile Recas Vin Spumant Alb 0.75L

Domeniile Recas Vin Spumant Alb 0.75L

750ml
alc. 11 %

PRP*: 26,18 lei

Stoc epuizat

Note de degustare : Galben pai,cu nuante lejere verzui, limpiditate foarte buna. Perlare fina, de persistenta medie, cu bule mici si cu un mousse (spuma) lejer la suprafata. Arome (florale) de salcam , mere verzi, cu usoare aspecte de paine prajita, elegante si fine. Aciditatea sustine intreg corpul si pastreaza intensitatea aromatica, note reconfortante,usor citrice, ce marcheaza prospetimea, prezentand un postgust echilibrat si lung.

Recomandam acest vin cu : Branzeturi semitari si tari, Salata Caesar, Preparate la cuptor cu sosuri si reductii, Rulada de pui si curcan, Peste de mare adancime (calcan), Crustacee (rac,langustina,homar), Sushi, Bucatarie asiatica, Salate cu peste, Preparate la gratar cu vitel,curcan,rata,deserturi cu mango, piersici, caise.

Temperatura de servire/consum: 5 / 7 ° C

Greutate 1 kg
Soiuri: Chardonnay
Volum alcool: 11 %
Metoda: Charmat (fermentarea a doua in cisterne de inox)
Clasificare/zahar: Brut (12 gr zahar/l)