La Stejari Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec (baricat pentru 12 luni în și maturat 18 luni la sticlă) este un Cabernet Sauvignon pur-sânge cu un post gust lung, pretabil pentru învechire de minim 10 ani.

Selecția parcelară de Cabernet Sauvignon provine din zona La Stejari, cunoscută pentru solurile argilo-calcaroase și expoziția perfectă spre Sud.

Randamentele sunt foarte bine controlate, iar microclimatul din zonă este ideal pentru producerea de struguri cu o putere și concentrație extraordinare.

Prin această nouă gamă vinificatorii au dorit să arate potențialul vinului roșu mono-varietal produs pe terroirului de Recaș, care în ultimii ani a fost scăldat tot mai mult de razele soarelui.

Strugurii de Cabernet Sauvigon au beneficiat de o toamnă caldă și secetoasă, decisivă pentru maturarea acestui soi masiv și complex.

Pentru vinificație, Nora și Hartley au optat pentru o macerație lentă de 3 săptămâni pentru a extrage un maxim de putere și corp.

După o presare delicată, vinul se transferă în baricuri noi (225 L) franțuzești Dargeaux&Jaegle – Pădurea Alliers – pentru 12 luni.

Fără filtrare sau clarificare, vinul s-a îmbuteliat într-o ediție limitată de 6643 de sticle și a rămas pentru 18 luni în pivințele Cramelor Recaș pentru maturare.

Greutate 1 kg

Apelatie: Vin Varietal

Soiuri: Cabernet Sauvignon

Volum alcool : 14%

Aciditate: 4,2 g/l

Clasificare: Sec (0,28 g/l zahăr rezidual)

Recomandare de decantare: Scurtă (max. 30 min.)

Acasa / Vinuri / Romanesti / Cramele Recas / Vin La Stejari / Cramele Recas La Stejari Vin Rosu Cabernet Sauvignon 0.75L

Cramele Recas La Stejari Vin Rosu Cabernet Sauvignon 0.75L

750ml
alc. 14%

PRP*: 255,90 lei

La Stejari Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec (baricat pentru 12 luni în și maturat 18 luni la sticlă) este un Cabernet Sauvignon pur-sânge cu un post gust lung, pretabil pentru învechire de minim 10 ani.

Selecția parcelară de Cabernet Sauvignon provine din zona La Stejari, cunoscută pentru solurile argilo-calcaroase și expoziția perfectă spre Sud.

Randamentele sunt foarte bine controlate, iar microclimatul din zonă este ideal pentru producerea de struguri cu o putere și concentrație extraordinare.

Prin această nouă gamă vinificatorii au dorit să arate potențialul vinului roșu mono-varietal produs pe terroirului de Recaș, care în ultimii ani a fost scăldat tot mai mult de razele soarelui.

Strugurii de Cabernet Sauvigon au beneficiat de o toamnă caldă și secetoasă, decisivă pentru maturarea acestui soi masiv și complex.

Pentru vinificație, Nora și Hartley au optat pentru o macerație lentă de 3 săptămâni pentru a extrage un maxim de putere și corp.

După o presare delicată, vinul se transferă în baricuri noi (225 L) franțuzești Dargeaux&Jaegle – Pădurea Alliers – pentru 12 luni.

Fără filtrare sau clarificare, vinul s-a îmbuteliat într-o ediție limitată de 6643 de sticle și a rămas pentru 18 luni în pivințele Cramelor Recaș pentru maturare.

Greutate 1 kg

Apelatie: Vin Varietal

Soiuri: Cabernet Sauvignon

Volum alcool : 14%

Aciditate: 4,2 g/l

Clasificare: Sec (0,28 g/l zahăr rezidual)

Recomandare de decantare: Scurtă (max. 30 min.)