Soi: Syrah 70%, Merlot 30%

Originea strugurilor: Ferma Jirovel, Sat Jirov, Judetul Mehedinți

Tip teren: Brun luvic stagnic și gleic

Expozitie: Sudică

Altitudine: 250-300 m

Densitate plante: între 5.555 plante/hectar

Fermentația: La temperatură controlată, 5 zile de macerare pre-fermentare pentru extragerea aromelor și a culorii

Maturare: 50% din volum in butoaie de stejar franțuzesc, 50% din volum – 12 luni în cisternă

Culoare: Susținută cu reflexii violet

Note de degustare: Prezintă arome expresive de cuișoare și coacăze negre. Gustul este amplu și generos, grație unei structuri puternice, dar bine integrată a taninurilor

Temperatura de servire: 18 oC

Recomandări culinare: Carne roșie, brânzeturi maturate și ciocolată

Greutate 1 kg
Alcool: 14%
pH: 3,76
Aciditate (AT): 6,3 g/l
Zahăr Rezidual: 2,1 g/l (sec)

Acasa / Corcova / Vin Corcova / Corcova Vin Rosu Reserve Cuvee Boheme 0.75L

Corcova Vin Rosu Reserve Cuvee Boheme 0.75L

750ml
14% vol.

PRP*: 69,00 lei

Soi: Syrah 70%, Merlot 30%

Originea strugurilor: Ferma Jirovel, Sat Jirov, Judetul Mehedinți

Tip teren: Brun luvic stagnic și gleic

Expozitie: Sudică

Altitudine: 250-300 m

Densitate plante: între 5.555 plante/hectar

Fermentația: La temperatură controlată, 5 zile de macerare pre-fermentare pentru extragerea aromelor și a culorii

Maturare: 50% din volum in butoaie de stejar franțuzesc, 50% din volum – 12 luni în cisternă

Culoare: Susținută cu reflexii violet

Note de degustare: Prezintă arome expresive de cuișoare și coacăze negre. Gustul este amplu și generos, grație unei structuri puternice, dar bine integrată a taninurilor

Temperatura de servire: 18 oC

Recomandări culinare: Carne roșie, brânzeturi maturate și ciocolată

Greutate 1 kg
Alcool: 14%
pH: 3,76
Aciditate (AT): 6,3 g/l
Zahăr Rezidual: 2,1 g/l (sec)