De o culoare de un roșu opac cu delicate tente de grena, cu arome intense de fructe negre de pădure, fructe uscate, cacao, piele si tutun, si de un gust complex, elegant si succulent, de-a dreptul “cărnos”, îmbogățit de o lemnozitate placuta, bine integrată. Tanini sunt moi si prafoși, un vin catifelat si cremos, cu un gust remanent (final, după inghitire) lung si delicat fructat si dulceag.

Asociere culinara: La începutul mesei, merge bine cu platouri de mezeluri fine afumate din carne de cerb sau mistreț, servite cu branzeturi maturate (Nasal, branza de burduf in coajă de brad, Rochefort, Tête de Moine) si fructe uscate.

Un prieten ideal pentru carne maturata din vițel, Angus sau Wagyu Kobe (pregatita blue sau medium rare), langa tocanita de mistret cu trufe, sau ceafa de porc cu sos vanatoresc sau din branza Gorgonzola.

La finalul mesei, se poate savura langa un cigar (Double Corona sau un Churchill) si/sau ciocolata artizanala, cu un conținut de minim 75% cacao.

Asocierea ideala: Tocana de vânat cu hribi.

Sugestii de servire: De consumat la temperatura de 18-20°C în pahare de vin roșu tip Bordeaux (cat mai mari, la 600-800 ml) in forma de lalea, cu picior.  Recomandăm aerarea într-un decantor larg, minim 45 minute, înainte de servire.

Greutate1 kg
Alcool: 13,5%
Cantitate: 750 ml

Acasa / Produse / Corcova / Vin Corcova / CORCOVA MAGNA 0.75L

CORCOVA MAGNA 0.75L

750ml
13,5% vol.

150,00 lei

De o culoare de un roșu opac cu delicate tente de grena, cu arome intense de fructe negre de pădure, fructe uscate, cacao, piele si tutun, si de un gust complex, elegant si succulent, de-a dreptul “cărnos”, îmbogățit de o lemnozitate placuta, bine integrată. Tanini sunt moi si prafoși, un vin catifelat si cremos, cu un gust remanent (final, după inghitire) lung si delicat fructat si dulceag.

Asociere culinara: La începutul mesei, merge bine cu platouri de mezeluri fine afumate din carne de cerb sau mistreț, servite cu branzeturi maturate (Nasal, branza de burduf in coajă de brad, Rochefort, Tête de Moine) si fructe uscate.

Un prieten ideal pentru carne maturata din vițel, Angus sau Wagyu Kobe (pregatita blue sau medium rare), langa tocanita de mistret cu trufe, sau ceafa de porc cu sos vanatoresc sau din branza Gorgonzola.

La finalul mesei, se poate savura langa un cigar (Double Corona sau un Churchill) si/sau ciocolata artizanala, cu un conținut de minim 75% cacao.

Asocierea ideala: Tocana de vânat cu hribi.

Sugestii de servire: De consumat la temperatura de 18-20°C în pahare de vin roșu tip Bordeaux (cat mai mari, la 600-800 ml) in forma de lalea, cu picior.  Recomandăm aerarea într-un decantor larg, minim 45 minute, înainte de servire.

Greutate1 kg
Alcool: 13,5%
Cantitate: 750 ml

Continut restrictionat persoanelor sub 18 ani

Confirm ca am peste 18 ani

Intotdeaua consuma responsabil!