Tipul vinului: vin cu indicație geografică Cricova alb demisec.

Varietate: 100 % Chardonnay

Organizarea plantației: Cricova dispunde de aproximativ 96 ha de plantații de Chardonnay, majoritatea în zona centrală a Republicii Moldova (regiunea Codru), dar și în zona sud (regiunea Valul lui Traian), 34 ha.

Metoda de vinificație: Strugurii sunt culeși manual când capătă o maturitate deplină, se sortează minuțios, desciorchinează, macerarea are loc pe boștină pentru a extrage aroma și apoi sunt supuși procesului de vinificare. Fermentarea mustuielii are loc în vase de inox cu controlul temperaturii, timp de 14 zile.

Gastronomie: Foietaj, mere în aluat, deserturi cu textură aerată.

Note de degustare: Un „Chardonnay” uşor, suplu, remarcabil prin buchetul său floral compus, caracteristic soiului, îmbogăţit cu accente de citrice. Se distinge prin culoarea limpede, galben-pai şi gustul proaspăt.

Greutate 1 kg
Alcool: min. 9,0
Zahăr: 4,0 – 12,0
Aciditate: min. 4,0
Temperatura recomandată de servire: 10 – 12 °C

Acasa / Vinuri / Romanesti / Vin Cricova / Cricova Vin Alb Demisec Chardonnay 2 bucati X 0.75L

Cricova Vin Alb Demisec Chardonnay 2 bucati X 0.75L

2x750ml

27,53 lei

Tipul vinului: vin cu indicație geografică Cricova alb demisec.

Varietate: 100 % Chardonnay

Organizarea plantației: Cricova dispunde de aproximativ 96 ha de plantații de Chardonnay, majoritatea în zona centrală a Republicii Moldova (regiunea Codru), dar și în zona sud (regiunea Valul lui Traian), 34 ha.

Metoda de vinificație: Strugurii sunt culeși manual când capătă o maturitate deplină, se sortează minuțios, desciorchinează, macerarea are loc pe boștină pentru a extrage aroma și apoi sunt supuși procesului de vinificare. Fermentarea mustuielii are loc în vase de inox cu controlul temperaturii, timp de 14 zile.

Gastronomie: Foietaj, mere în aluat, deserturi cu textură aerată.

Note de degustare: Un „Chardonnay” uşor, suplu, remarcabil prin buchetul său floral compus, caracteristic soiului, îmbogăţit cu accente de citrice. Se distinge prin culoarea limpede, galben-pai şi gustul proaspăt.

Greutate 1 kg
Alcool: min. 9,0
Zahăr: 4,0 – 12,0
Aciditate: min. 4,0
Temperatura recomandată de servire: 10 – 12 °C

Continut restrictionat persoanelor sub 18 ani

Confirm ca am peste 18 ani

sau

Intotdeaua consuma responsabil!