DOC – CMD, Dealu Mare
Vin Roșu Demisec

Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de viță de vie de mare productivitate, cultivate în areale specializate. Aspectul este limpede și cristalin. Culoarea și gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec și corpolența ușoară fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust și orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioară cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

Vinificare:
Cabernet Sauvignon

Informații despre produs:
Vin de culoare rubiniu intens cu nuante de violaceu.

Note de gustare:
Aroma sa dinstinctă de stafidă neagră dezvoltă un buchet cu nuanțe de cedru, violete, piele și tabac. Gustul este viguros, picant, cu note de fructe coapte, ciocolata, vanilie și stafide. Taninii moi îi subliniază rotunjimea si catifelarea până în postgustul de lungă durată.

Asocieri culinare:
Se consumă alături de brânzeturi cu mucegai, muschi de vită în sos gorgonzola sau în compania vânatului.

Temperatura de servire: +16… +18 °С

Greutate 1 kg
Producator

Alcool: 14%
Aciditate: 4,9 g/dm3
Zahăr rezidual: 10,3 g/dm3

Acasa / Crama Ceptura / Vin Cervus / Crama Ceptura Vin Rosu Cervus Cepturum Cabernet Sauvignon 0.75L

Crama Ceptura Vin Rosu Cervus Cepturum Cabernet Sauvignon 0.75L

750 ml
alc. 14%

11,80 lei

DOC – CMD, Dealu Mare
Vin Roșu Demisec

Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de viță de vie de mare productivitate, cultivate în areale specializate. Aspectul este limpede și cristalin. Culoarea și gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec și corpolența ușoară fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust și orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioară cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

Vinificare:
Cabernet Sauvignon

Informații despre produs:
Vin de culoare rubiniu intens cu nuante de violaceu.

Note de gustare:
Aroma sa dinstinctă de stafidă neagră dezvoltă un buchet cu nuanțe de cedru, violete, piele și tabac. Gustul este viguros, picant, cu note de fructe coapte, ciocolata, vanilie și stafide. Taninii moi îi subliniază rotunjimea si catifelarea până în postgustul de lungă durată.

Asocieri culinare:
Se consumă alături de brânzeturi cu mucegai, muschi de vită în sos gorgonzola sau în compania vânatului.

Temperatura de servire: +16… +18 °С

Greutate 1 kg
Producator

Alcool: 14%
Aciditate: 4,9 g/dm3
Zahăr rezidual: 10,3 g/dm3