Tipul Vinului: vin cu indicație geografică Cricova roșu demisec

Varietate: 100 % Cabernet – Sauvignon

Organizarea plantației: Cricova dispunde de aproximativ 105 ha de plantații de Cabernet–Sauvignon, majoritatea în zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian), dar și în zona centrală (Codru), 10.5 ha. Solul cernoziom tipic, slab humifer și calcaros.

Metoda de vinificație: Strugurii sunt recoltați manual la maturitate deplină, se sortează minuțios, se desciorchinează și se supun procesului de vinificare. Fermentarea are loc pe boștină, la temperaturi controlate de 28 – 30 °C.

Gastronomie: Preparate din carne roşie, tocăniţă de pipote şi inimi, pulpă de curcan.

Note de degustare: Vinul se remarcă în special prin culoarea sa rubinie–închisă şi prin buchetul suav, cu accente uşoare de migdale, vanilie şi violete. Gustul proaspăt al vinului este plin, catifelat şi irepetabil prin suplețea sa.

Greutate 1 kg
Alcool: min. 9,0

Zahăr: 4,0 – 12,0

Aciditate: min. 4,0

Temperatura recomandată de servire: 16 – 18 °C

Acasa / Vinuri / Romanesti / Vin Cricova / Cricova Vin Rosu Demisec Cabernet Sauvignon 2 bucati X 0.75L

Cricova Vin Rosu Demisec Cabernet Sauvignon 2 bucati X 0.75L

2x750ml

27,53 lei

Tipul Vinului: vin cu indicație geografică Cricova roșu demisec

Varietate: 100 % Cabernet – Sauvignon

Organizarea plantației: Cricova dispunde de aproximativ 105 ha de plantații de Cabernet–Sauvignon, majoritatea în zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian), dar și în zona centrală (Codru), 10.5 ha. Solul cernoziom tipic, slab humifer și calcaros.

Metoda de vinificație: Strugurii sunt recoltați manual la maturitate deplină, se sortează minuțios, se desciorchinează și se supun procesului de vinificare. Fermentarea are loc pe boștină, la temperaturi controlate de 28 – 30 °C.

Gastronomie: Preparate din carne roşie, tocăniţă de pipote şi inimi, pulpă de curcan.

Note de degustare: Vinul se remarcă în special prin culoarea sa rubinie–închisă şi prin buchetul suav, cu accente uşoare de migdale, vanilie şi violete. Gustul proaspăt al vinului este plin, catifelat şi irepetabil prin suplețea sa.

Greutate 1 kg
Alcool: min. 9,0

Zahăr: 4,0 – 12,0

Aciditate: min. 4,0

Temperatura recomandată de servire: 16 – 18 °C