DOC – CMD, Dealu Mare
Vin Roșu Sec

Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de înaltă calitate ce se obțin din soiuri de struguri cu însușiri tehnologice superioare, cultivate în areale viniviticole delimitate și consacrate care aplică o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, iar culoarea este completată de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioară cu denumire de origine controlată (D.O.C.- C.M.D.)

Vinificare:
Fetească Neagră

Informații despre produs:
Vin de culoare roșu-granat, intens, clar, strălucitor, cu aromă complexă care sugerează mirosul de prune uscate, coacăze negre și scorțișoară.

Note de gustare:
Gustul amplu, catifelat, rotund și cu taninuri moi, impresionează prin distincție și complexitate.

Asocieri culinare:
Se servește în compania vânatului, a brânzeturilor ușor afumate, alături de carne roșie, în special vită.

Temperatura de servire: +16… +18 °С

Greutate 1 kg
Producator

Alcool: 13,5%
Aciditate: 4,9 g/dm3
Zahăr rezidual: 2 g/dm3

Acasa / Crama Ceptura / Vin Astrum / Crama Ceptura Vin Rosu Astrum Cervi Fetească Neagră 0.75L

Crama Ceptura Vin Rosu Astrum Cervi Fetească Neagră 0.75L

750 ml
alc. 13,5%

16,00 lei

Stoc epuizat

DOC – CMD, Dealu Mare
Vin Roșu Sec

Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de înaltă calitate ce se obțin din soiuri de struguri cu însușiri tehnologice superioare, cultivate în areale viniviticole delimitate și consacrate care aplică o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, iar culoarea este completată de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioară cu denumire de origine controlată (D.O.C.- C.M.D.)

Vinificare:
Fetească Neagră

Informații despre produs:
Vin de culoare roșu-granat, intens, clar, strălucitor, cu aromă complexă care sugerează mirosul de prune uscate, coacăze negre și scorțișoară.

Note de gustare:
Gustul amplu, catifelat, rotund și cu taninuri moi, impresionează prin distincție și complexitate.

Asocieri culinare:
Se servește în compania vânatului, a brânzeturilor ușor afumate, alături de carne roșie, în special vită.

Temperatura de servire: +16… +18 °С

Greutate 1 kg
Producator

Alcool: 13,5%
Aciditate: 4,9 g/dm3
Zahăr rezidual: 2 g/dm3