Mouton Cadet Rouge Vin Rosu 0.75L
Mouton Cadet Rouge Vin Rosu 0.75L

în stoc
- Experiență de aproape 30 de ani în domeniu.
- Produse 100% originale. Distribuitor și importator oficial.
- Livrare în toată țara prin curier (24-48h) sau easybox la un cost de 24,99 lei.
- Livrare prin Pallex la comenzi de peste 50kg.
- Livrare gratuită și în aceeasi zi în Craiova (cu flota proprie) sau ridicare de la depozitul de pe Str. Aleea 1 Simnic nr. 553, Craiova.
- Retur gratuit în 14 zile calendaristice
- Plata ramburs, card, transfer bancar sau în rate
- 0771 471 659 sau [email protected]
Descriere
Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.
Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu.
Pentru a păstra standardul de excelență al vinurilor consacrate cu eticheta Chateau Mouton-Rothschild, produse pe proprietatea sa, baronul Philippe de Rothschild a decis ca vinul din culturile anului 1930 să fie îmbuteliat cu eticheta Mouton Cadet. Noua eticheta oferea un vin tânăr, cu arome mai proaspete și mai ușor de savurat. Încă din primele decenii Mouton Cadet a avut succes și a devenit unul dintre sortimentele de bază ale casei franceze.
ASPECT: Roşu-rubiniu.
MIROS: Cupajul clasic Mouton Cadet aduce împreună fructele roșii, dezvăluite de cireșe și căpșuni sălbatice, completate delicat de fructele negre, recunoscute prin notele de afine și coacăze.
GUST: Vinul este corpolent, fructat, cu taninuri șlefuite și final lung, cu note de fructe negre, acrișoare, și note de stejar, oferite după o maturare de 16 luni.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin recomandat lângă coaste de miel la tavă şi orice fel de carne roşie, gătită la cuptor sau pe grill. Face faţă şi brânzeturilor moi (Banon) si semi-moi (Havarti). Alte preparate care îl pun în valoare: friptura de iepure cu ciuperci de pădure şi seminţe de pin, file de ton în sos de vin.
TEMP. DE SERVIRE: 18 - 19°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 30 de minute).