Cotnari Vin Rose Colocviu Paris 0.75L
Cotnari Vin Rose Colocviu Paris 0.75L

Stoc epuizat
- Experiență de aproape 30 de ani în domeniu.
- Produse 100% originale. Distribuitor și importator oficial.
- Livrare în toată țara prin curier (24-48h) sau easybox la un cost de 24,99 lei.
- Livrare prin Pallex la comenzi de peste 50kg.
- Livrare gratuită și în aceeasi zi în Craiova (cu flota proprie) sau ridicare de la depozitul de pe Str. Aleea 1 Simnic nr. 553, Craiova.
- Retur gratuit în 14 zile calendaristice
- Plata ramburs, card, transfer bancar sau în rate
- 0771 471 659 sau [email protected]
Descriere
DESCRIERE: Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care se face referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!
NOTE DE DEGUSTARE: Sprințară și unică, Busuioaca își etalează calitățile de verișoară primară a Muscatului de Frontignan și face furori, săltând în pahar precum dansatoarele celebrului cabaret parizian. Roba vinului, limpede și strălucitoare, etalează o splendidă culoare roz cu irizații arămii. Aromele se revarsă într-o cascadă exotică de lychee, grapefruit roz, completată de busuioc roșu și flori de soc. Gustul intens fructat e subliniat de o bună aciditate și de glicolul bine susținut de alcool, cu o balanță echilibrată. Sergiu Nedelea – sommelier
RECOMANDĂRI CULINARE: recomandat să fie consumat cu mâncăruri ușoare din carne albă și pește ușor picante și puțin condimentate (Pandoro umplut cu crema chantilly). Poate fi considerat de altfel și un vin de final de masă.
Caracteristici
Informatii suplimentare | PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: Cotnari / Moldova / România SOI: Busuioacă de Bohotin TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T. TIP: Rose Sec VOLUM ALCOOL: 14,3% Zaharurui reducătoare: 2,86 g/l ACIDITATE TOTALĂ: 5,92 g/l TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată EXPOZIȚIA: sudică ALTITUDINE: 200-300 m DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar TEMPERATURĂ DE SERVIRE: 8-10 °C |
---|